Bulevardul Dacia nr.76, București, Sector 2

5 jachete și cardigane iconice sezonului de toamnă

5 jachete și cardigane iconice sezonului de toamnă
3 noiembrie 2017 Radu Raluca
piese vestimentare iconice de toamna

O dată cu venirea sezonului de toamnă, atenția noastră se îndreaptă către cardigane și jachete călduroase și confortabile, astfel că putem spune că aceste piese vestimentare sunt cele mai “controversate” din garderoba unei femei. Adevăratele investiții-cheie ale sezonului merită toată preocuparea noastră, de aceea este atât de important ca pe lângă confort și căldură, acestea modele outerwear să fie și în tendințe. 

Și pentru că nu vrem să treacă acest anotimp fără să vă bucurați de modelele colorate și atât de versatile, îți facem 5 recomandări de jachete și cardigane iconice sezonului de toamnă. Pentru că în nicio zi nu trebuie să treci neobservată!

  • Jacheta lungă din amestec din lână – Acest model de Jachetă Navy Coat este la mare căutare în sezonul de toamnă. Dar pentru că anul acesta tendințele merg către ținutele colorate, am ales un model bleumarin cu interior portocaliu pentru a putea fi asortat cu ușurință cu Rochia Clasic Dress din aceeași gamă. 

jacheta navy

  • Cardigan lung din amestec de lână – Cardiganul este o piesă must-have a sezonului răcoros, ce poate fi purtat atât la ținutele casual, cât și la cele street style. Acest model de Cardigan tip Cocon este foarte călduros și te va ajuta să treci cu brio peste diminețile sau serile răcoroase de toamnă. 

cardigan grey

  • Jacheta asimetrică din amestec de lână – Jacheta scurtă este și probabil va rămâne mult timp de acum înainte, cea mai purtată piesă vestimentară de toamnă. Acest model de Jachetă asimetrică este versatil, călduros și extrem de confortabil, iar culoarea sa ne ajută să ne destindem atât fizicul, cât și psihicul.

jacheta verde cu cordon

  • Jacheta cu mânecă scurtă din fâș matlasat – Toamna, cea mai mare provocare a femeilor este să împace latura dornică de confort și lejeritate cu cea care tânjește după rafinament. De aceea, un model de Jachetă din fâș matlasat își va merita din plin investiția pentru că duce într-o zonă de eleganță relaxată.

jacheta maneca scurta

  • Jacheta scurtă din amestec din lână – Ce poate fi mai potrivit ca o Jachetă galbenă din amestec din lână pentru garderoba de toamnă? Pentru că sezonul acesta se poartă jachetele moi, călduroase și colorate, acest model va deveni unul mush-have, așa că nu ai cum să-l ratezi. E timpul să aduci puțină culoare ținutelor tale de zi cu zi.

jacheta galbena

Toamna aceasta primează jachetele și cardiganele care redau perfect look-ul ideal al unei femei fresh, elegante și sigure pe ea, care își poate crea și exprima propria personalitate șic.