Summer Office Essentials! Reduceri de până la -50%
Până la -50% REDUCERE la rochii și pardesie de primăvară! Comandă acum

Arăți bine, te simți bine! 5 motive importante de a-ți face rochii de ocazie la comandă

rochii de ocazie facute la comanda

Arăți bine, te simți bine! 5 motive importante de a-ți face rochii de ocazie la comandă

Obișnuiești să probezi nenumărate rochii până să o alegi pe cea care îți vine bine? Ai găsit modelul căutat, însă nu are acel ceva care să te definească? Știm cât de complicat este să găsești rochia perfectă, mai ales când vorbim de un eveniment special și de anumite trăsături particulare ale corpului, însă nu este deloc imposibil. Varianta unei rochii custom-made sau rochii de ocazie la comandă este cea care îți va aduce o mulțime de avantaje. 

Când vorbim de un eveniment special, fie că este vorba de propria nuntă sau de o petrecere importantă, orice femeie simte nevoia să se simtă specială, unică și să-și pună în valoare trăsăturile frumoase. Așadar, înțelegem perfect cât de important este acest lucru pentru tine și de ce rezultatul final trebuie nu doar să-ți vină perfect, ci și să-ți completeze personalitatea. 

Iată de ce astăzi ne-am decis să-ți spunem importanța unei rochii personalizate și care sunt avantajele de a-ți face rochii de ocazie la comandă:

1. O rochie care ți se potrivește perfect

Oricine dorește să arate bine știe că potrivirea este cheia pentru a-ți arăta corpul în cel mai măgulitor mod. Principalul avantaj al unei rochii de ocazie la comandă este acela că va fi realizată exact pe măsurile corpului tău. În acest mod îți poți pune în valoare trăsăturile fizice și îți poți ascunde imperfecțiunile trupului. În cadrul ședințelor de probă, vei vedea exact cum îți vine rochia dorită și dacă este nevoie să mai ajustezi ceva. Acesta este obiectivul principal al îmbrăcămintei custom-made, personalizate. Produsul finit este perfect adaptat măsurătorilor personale, oferind în același timp confort și eleganță. 

O rochie de ocazie la comandă te ajută să ajustezi anumite aspecte, cum ar fi:

  • Decolteul – lejeritate în zona gâtului și al bustului. Deci dacă ai sânii foarte mici sau din contră mai mari decât media, cu o rochie pe comandă îți vei pune în evidență bustul și deopotrivă te vei simți lejer.
  • Lungimea mânecilor. Fie că vorbim de o rochie cu mânecă scurtă sau lungă, cu mânecă tip fluture sau bufantă, cu o rochie de ocazie la comandă vei avea lungimea potrivită brațelor tale, indiferent că vorbim de brațe foarte subțiri și lungi sau de mâini groase și scurte.
  • Lungimea rochiei. Dacă ești o tipă înaltă și slabă intuim cât de greu este să găsești acea rochie care să se potrivească la perfecție înălțimii tale, la fel cum înțelegem cât de dificil este să găsești croitoreasa iscusită care să scurteze tivul rochiei exact cât ai nevoie, când măsori mai puțin de 160 cm.

Acesta este motivul pentru care este foarte important să cunoaști de la început forma corpului și trăsăturile particulare. Am scris în acest articol despre Cum să-ți alegi rochia în funcție de forma corpului.

rochii de ocazie facute la comanda

2. Îți pui amprenta personală asupra desingului rochiei

Un alt avantaj al unei rochii de ocazie făcute la comandă este acela că îți poți pune amprenta propriului stil asupra designului rochiei. Imaginația ta este, în acest caz, limita. Bineînțeles că vei avea parte de consultanță din partea designerilor, dar decizia finală asupra modului în care va arăta rochia îți aparține. Aceștia te pot ajuta să obții rochia dorită și îți vor recomanda din experiența lor anumite croieli, materiale și trucuri doar de ei știute, însă creatoarea propriei rochii vei fi chiar tu. O rochie custom-made îți permite să scoateți mai multă individualitate, așa că fii creativă.

3. Ai garanția că nu mai există o rochie ca a ta

Atunci când designul rochiei de ocazie făcute la comandă îți aparține întru totul ai garanția că la petrecerea la care vei merge nu vei mai întâlni o altă persoană cu același model de rochie ca și a ta. Știm cât de stânjenitor poate fi ca o femeie să descopere că în cadtul aceluiași eveniment există o doamnă care are o ținută similară cu a sa. Posibilitatea ca altcineva să poarte aceeași rochie ca și tine este mare, mai ales dacă vorbim de o rochie nouă, cumpărată din colecțiile din magazine din același an în care mergi la petrecere. 

rochii de ocazie facute la comanda

4. Beneficiezi de materiale de calitate

Un alt avantaj pe care ţi-l oferă confecţionarea unei rochii de ocazie făcute la comandă sau a oricărei alte piese vestimentare până la urmă este alegerea materialelor ideale şi gama cromatică potrivită ție. Spre exemplu, poţi opta pentru unul dintre materialele evergreen sau care nu se vor demoda niciodată, precum mătasea, dantela sau catifeaua. Întrucât vei avea parte şi de un expert cu care să te consulţi în ceea ce priveşte combinaţia optimă de texturi, dar şi în ceea ce priveşte accesorizarea corespunzătoare, vei obține un look fără greşeli și o rochie din materiale de bună calitate.

5. Nu pierzi timp căutând în magazine

Spre deosebire de cumpărăturile de haine din magazinele clasice, cu o rochie făcută la comandă, personalizată exact formelor corpului tău, nu vei mai pierde timp și nici nu-ți vei consuma energia inutil. Mai ales dacă nu îți place să colinzi prin magazine, iar căutatul printre rafturi este o tortură pentru tine, atunci opțiunea de a-ți face rochii de ocazie la comandă este fără îndoială cea mai bună alegere.

Pentru a obține satisfacție maximă, trebuie să comunici bine cu croitorul. Fii clar cu privire la nevoile și preferințele tale. De asemenea, fii deschisă și către a asculta sugestiile sau punctul său de vedere. Gândește-te că este vorba despre cineva care a mai îmbrăcat mii de cliente înainte!

 

Așadar, cu rochii de ocazie făcute la comandă nu vei economisi doar timp și efort, ci îți vei pune în valoare, în modul cel mai elegant, formele corpului.

Share this post