Hello Summer. REDUCERI up to – 50% OFF
Până la -50% REDUCERE la rochii și pardesie de primăvară! Comandă acum
Până la -50% REDUCERE la rochii și pardesie de primăvară! Comandă acum

Despre Couture de Marie

Un brand românesc de haine lucrate manual, realizate standard sau pe măsurile tale, de către designeri români pasionați, ce oferă atenție fiecărui detaliu.

Pentru că meriți să te simți frumoasă, feminină și elegantă!

Cine suntem?

Couture de Marie este brandul care te face să te simți cel mai bine în pielea ta, prin ținutele pe care le porți!

Create de către echipa noastră de designeri, în atelierul personal, creațiile Couture de Marie aduc un plus de rafinament și de eleganță stilului tău de zi cu zi, pentru ca tu să te simți încrezătoare, feminină și să radiezi în orice împrejurare!

Creațiile Couture de Marie îmbină măiestria și cultura designului românesc, punând la dispoziția ta o varietate de modele, materiale și servicii custom, făcând din atelierul nostru un loc în care tu să te simți ca acasă!

Materialele folosite sunt de cea mai înaltă calitate, echipa noastră aducând la lumină, prin creațiile Couture de Marie, un stil atemporal ce poate fi purtat mereu, indiferent de sezonul actual sau de tendințele modei.

Echipa Couture de Marie se ocupă de comanda ta din momentul plasării, până la livrare. De asemenea, primești consiliere gratuită în alegerea produsului potrivit, dar și ajustări sau modificări gratuite, pentru ca hainele pe care le porți să îți îmbrace personalitatea într-un mod inedit!

Fiecare clientă este diferită, de aceea ajustările sau modificările articolelor achiziționate sunt gratuite. Suntem alături de tine indiferent de ocazie, atunci când mergi la un eveniment business, când ai o zi deosebită la lucru sau când te duci la un eveniment de gală și facem astfel încât hainele să îți îmbrace perfect silueta și să te pună în valoare.

Cum a luat naștere Couture de Marie

Claudia Ioniță, fondator Couture de Marie

Conceptul Couture de Marie a luat naștere din dorința de a oferi doamnelor o alegere adecvată nevoii acestora privind garderoba business, dar nu numai.

Claudia Ioniță, fondatorul și designerul Couture de Marie, este preocupată să descopere un croi care să se adapteze ușor proporțiilor diverselor siluete. Îndrăgostită de modelele clasice, Claudia știe cât de important este pentru tine să fii în ton cu tendințele, iar acest lucru se va vedea în colecțiile Couture de Marie.

 „Creațiile mele se adresează femeilor îndrăznețe, pline de viață, dar feminine. Îmi place stilul rafinat și relaxat, sunt adepta eleganței. Lucrurile frumoase sunt sursa mea de inspirație și atunci când creez vreau să insuflu frumusețea și luxul femeii înăuntrul și în afara ținutei ei.“

Provenind dintr-o familie în care încă din copilărie s-a manifestat plăcerea de a realiza creații vestimentare, Claudia a fost ajutată și inspirată de aerul distins al mamei ei, de gustul pentru frumos și calitate al acesteia. Astfel, de curând, Claudia a pornit curajos pe drumul designului vestimentar și și-a deschis propriul atelier de creație: Couture de Marie.

“De ce Marie? Pentru că este numele meu preferat, îmi place la nebunie Maria, iar dacă o să am la un moment dat și o fetiță, cu siguranță o va chema Maria… însă, până atunci, am acest atelier care este tot un copil al meu, Maria mea. “

Couture de Marie nu este numai despre modă și haine, ci este despre personalitatea fiecărei femei, valorile și dorințele sale.

Ce facem noi în atelierul Couture de Marie?

În agitația zilnică, în multitudinea de dress–code-uri, dar și în efervescența din lumea actuală a modei, fiecare dintre noi avem nevoie de sprijin și consiliere în găsirea propriului stil, dar și în alegerea pieselor vestimentare, astfel încât să ne pună cu adevărat în valoare, nu doar să ne îmbrace corpul.

Couture de Marie este despre tine, nevoile tale, despre stilul tău și preferințele tale. Prin serviciul Couture de Marie Custom Made ai posibilitatea de a da o notă personală ținutelor, iar cu sprijinul specialiștilor noștri, te vei putea bucura de o ținută unică, impecabil executată și care se va potrivi perfect corpului tău.

 

Cu ce te întâmpinăm la Couture de Marie?

Cu limonadă, cafea, zâmbete, un aer de Paris și cu ținute create în atelierul nostru, exact pe gustul tău!

Poți să ne contactezi oricând pentru a programa o întâlnire cu Couture de Marie.

Te așteptăm în Showroom-ul nostru! ❤️