Bulevardul Dacia nr.76, București, Sector 2

Despre

Cu ce te întâmpinăm la Couture de Marie?

 

showroom couture de marie

Cu limonadă, cafea, zâmbete, un aer de Paris și cu ținute…

? Couture de Marie Ready To Wear

Viața ta este uneori pe repede înainte și eficiența este un atribut al tău, un atribut care te îmbracă la fel de bine ca și stilul tău unic. Pentru momentele în care stilul trebuie să fie pret-a-porter, ți-am pregătit colecții Couture de Marie Ready-To-Wear, interpretând moda și tendințele sezonului și anotimpului. Fiecare colecție este marcată de stil și delicatețe, fiecare piesă vestimentară fiind executată din materiale naturale și cu finisaje de înaltă calitate ce se încadrează în ultimele tendințe.

? Couture de Marie Custom Made

Fiecare clientă este diferită, de aceea realizăm rochii la comandă pentru stilul tău unic astfel încât tu să ieși în evidență în orice situație. Suntem alături de tine indiferent de ocazie, atunci când mergi la un eveniment business, când ai o zi deosebită la lucru sau când te duci la un eveniment de gală și facem astfel încât hainele să îți îmbrace perfect silueta și să te pună în valoare.

? Couture de Marie Premium

Couture de Marie – Premium  îți permite să îți creezi propria ținută, cu ajutorul și sfatul prietenos al designerul nostru, în atelierul nostru, în confortul casei tale sau chiar la birou. Știm că ești o femeie ocupată, cu multe responsabilități atât la birou, cât și acasă și știm că timpul este cea mai importanta resursă a ta, de aceea, dacă dorești, venim noi la tine.

Ai posibilitatea să alegi dintr-o gama largă și diversificată de mostre de țesături pentru a-ți crea o ținută personalizată, care să-ți satisfacă fiecare cerință. Detaliile mai fine, cum ar fi plasarea buzunarelor, culoarea firului utilizat pentru coaserea căptușelei în interior și chiar plasarea inițialelor tale, vor fi prelucrate la cererea ta.

 

Cum a luat naștere Couture de Marie

Claudia Ionita fondator Couture de MarieConceptul Couture de Marie a luat naștere din dorința de a oferi doamnelor o alegere adecvată nevoii acestora privind garderoba business, dar nu numai.

Claudia Ioniță, fondatorul și designerul Couture de Marie, este preocupată să descopere un croi care să se adapteze ușor proporțiilor diverselor siluete. Îndrăgostită de modelele clasice, Claudia știe cât de important este pentru tine să fii în ton cu tendințele, iar acest lucru se va vedea în colecțiile Couture de Marie.

? „Creațiile mele se adresează femeilor îndrăznețe, pline de viață, dar feminine. Îmi place stilul rafinat și relaxat, sunt adepta eleganțeiLucrurile frumoase sunt sursa mea de inspirație și atunci când creez vreau să insuflu frumusețea și luxul femeii înăuntrul și în afara ținutei ei.“

Provenind dintr-o familie în care încă din copilărie s-a manifestat plăcerea de a realiza creații vestimentare, Claudia a fost ajutată și inspirată de aerul distins al mamei ei, de gustul pentru frumos și calitate al acesteia. Astfel, de curând, Claudia a pornit curajos pe drumul designului vestimentar și și-a deschis propriul atelier de creație: Couture de Marie.

? “De ce Marie? Pentru că este numele meu preferat, îmi place la nebunie Maria, iar dacă o să am la un moment dat și o fetiță, cu siguranță o va chema Maria… însă până atunci am acest atelier care este tot un copil al meu, Maria mea. “

Couture de Marie nu este numai despre modă și haine, ci este despre personalitatea fiecărei femei, valorile și dorințele sale.

 

atelier creatie vestimentara couture de marieCe facem noi în atelierul Couture de Marie?

În agitația zilnică, în multitudinea de dress–code-uri, dar și în efervescența din lumea actuală a modei, fiecare dintre noi avem nevoie de sprijin și consiliere în găsirea propriului stil, dar și  în alegerea pieselor vestimentare, astfel încât să ne pună cu  adevărat în valoare, nu doar să ne îmbrace corpul. 

Couture de Marie este despre tine, nevoile tale, despre stilul tău și preferințele tale. Prin serviciul Couture de Marie Custom Made ai posibilitatea de a da o notă personală ținutelor, iar cu sprijinul specialiștilor noștri, te vei putea bucura de o ținută unică, impecabil executată și care se va potrivi perfect corpului tău.

Știm că ești o femeie ocupată, cu multe responsabilități atât la birou, cât și acasă și mai știm că timpul este cea mai importantă resursă a ta. De aceea, am creat colecțiile capsulă Couture de Marie Ready To Wear – piese vestimentare care au un stil propriu, executate din  materiale  naturale, deosebite și cu finisaje de calitate. Astfel, te așteptăm în showroom să probezi piesele din colecțiile noastre, iar dacă ți se potrivesc, le poți  achiziționa pe loc.

 

? Poți să ne contactezi oricând pentru a programa o întâlnire cu Couture de Marie. Te așteptăm cu limonadă, cafea și zâmbete.