REDUCERILE VERII SUNT AICI ❤️ Până la -60% la produsele selecționate

Cu ce te putem ajuta azi?
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Cu ce te putem ajuta azi?
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Rochii De Ocazie Custom Made

Stim ca stilul tau este unic!

Pentru cele care doresc să facă un pas mai departe în modă și stil, am creat Couture de Marie Custom Made- un serviciu exclusiv, custom made,  care merge dincolo de standardele obișnuite ale designului și al modei.

Couture de Marie Custom Made îți permite să-ți creezi propria ținută,  cu ajutorul și sfatul prietenos al designerul nostru, în atelier nostru, în confortul casei tale sau chiar la birou.

Știm că programul tău este deja plin, cu multe responsabilități atât la birou, cât și acasă. Știm că timpul este cea mai importantă resursa a ta, de aceea, dacă dorești, venim noi la tine!

Astfel, poți selecta dintr-o gama largă si diversificată de mostre de țesături pentru a crea o ținută personalizată, care sa satisfacă fiecare cerință a ta. Vom adapta ținuta în funcție de forma corpului tău, vom ține cont de evenimentul la care vei participa și te vom consilia cu privire la accesoriile pe care le vei purta.

Couture de Marie nu este numai despre modă şi haine. Este despre personalitatea fiecărei femei, a valorilor şi dorințelor sale.

Suntem siguri că putem să-ți oferim, pe lângă cele mai minunate creații vestimentare și servicii excelente care sa te facă sa te simți așa cum ești: specială!

Garanția de 30 de zile

Deși toate produsele sunt făcute la cea mai înaltă calitate și cu multă atenție și pasiune, dacă produsul realizat se deteriorează în primele 30 de zile de la achiziție, îl poți trimite înapoi și reparația se va face în mod gratuit. Aceasta garanțe se aplica doar pentru cusături.

Produse Create cu Materialul Tău

Dacă ai deja un material și dorești o piesă vestimentară din acest material, te putem ajuta! În situația în care partenerul sau copilul tău are deja un costum sau o rochie pentru eveniment și vrei să îți facem o piesă vestimentară din același material, acest lucru este posibil! Te rugăm doar sa ne scrii la claudia@couturedemarie.ro și împreună vom găsi cea mai buna soluție.

Produse Unicat

deși majoritatea produselor noastre sunt în serie limitată, în situația în care dorești sa te asiguri ca la evenimentul la care mergi nu o sa mai fie nimeni cu o ținută identică, poți opta pentru o creație unicat! Creația unicat înseamnă că NU vom executa aceeași piesă vestimentară (același croi și aceeași combinație de culori sau țesături) pentru un alt client. În acest fel, vei putea beneficia de exclusivitate oriunde ai merge! Pentru mai multe detalii precum și pentru tarifele produselor unicat te rugăm sa ne scrii la claudia@couturedemarie.ro

Consiliere Gratuită

În cazul în care nu știi ce culoare sau croială ți se potrivește mai bine, ce material sau ce model îți poate pune în evidență stilul, îți oferim cu drag consiliere gratuită!

Taxa de urgență

Dacă se apropie un eveniment important și ai nevoie urgent de o creație vestimentară Couture de Marie, putem sa îți livrăm comanda într-un timp mai scurt, cu un cost suplimentar. Timpul și costul se vor calcula în funcție de mărimea comenzii și de produsul ales. Pentru detalii contacteaza-ne la: claudia@couturedemarie.ro

Scrie-ne pentru mai multe detalii