Refresh & Renew. Reduceri de până la - 50%
Până la -50% REDUCERE la rochii și pardesie de primăvară! Comandă acum
Până la -50% REDUCERE la rochii și pardesie de primăvară! Comandă acum

Formular de Retur

Înainte de a comanda orice produs, te rugam să verifici cu atenție produsul pe site. În pagina de descriere a produsului vei găsi toate informațiile necesare, inclusiv ghidul nostru de masuri. În cazul în care dorești mai multe informații, te rugam să ne contactezi la numărul de telefon 0730 092 022 sau la adresa de email  claudia@couturedemarie.ro

Daca doriti sa returnati un produs catre Couture de Marie, indiferent de motiv, trebuie sa completati acest formular  si sa urmati procedurile noastre de returnare (prezentate mai jos) si sa trimiteti catre noi produsul pe care l-ati primit de la noi, in conformitate cu aceste proceduri.

Pentru ca returul sa fie acceptat, produsul returnat trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

 •  produsul trebuie returnat in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea comenzii, in starea initiala
 • produsul nu va prezenta semne de uzura
 • produsul nu va fi deteriorat si nu va avea semne de purtare
 • produsul are etichetele prinsa de el
 • returnarea produselor se va face intr-un ambalaj care nu permite deteriorarea produsului pe durata transportului. Va vom fi recunoscători dacă produsul va fi în împachetat în ambalajul original Couture de Marie.
 • ne rezervam dreptul de a refuza coletele deteriorate sau produsele care prezinta semne de uzura!

Produsele Custom Made sau Made to Measure NU se returneaza.

Modalitate de returnare:

 1. Coletul cu produsele returnate trebuie sa ajunga la sediul nostru din Bd. Dacia nr. 76., sector 2, Bucuresti. Puteti folosi orice de firma de curierat, costul transportului returului fiind suportat de dvs.
 2. Este foarte important ca datele expeditorului de pe AWB sa coincida cu datele completate in formularul de retur (persoana de contact) sau sa existe pe AWB o mentiune referitoare la nr. de comanda, nr. factura, numele de pe care s-a facut comanda, astfel incat sa putem corela coletul primit cu formularul de retur completat online.
 3.  Daca optati pentru a duce personal returul in showroom va rugam sa folositi nr. de telefon 0730092022 pentru o programare. Contravaloare returului o veti primi prin transfer bancar (nu cash la sediu).
 4. Inainte de a trimite coletul asigurati-va ca produsul indeplineste conditiile de retur (va incadrati in cele 14 zile calendaristice de la primirea coletului)
 5. Imediat ce coletul ajunge la noi, ne asiguram ca produsele  indeplinesc conditiile de retur (au etichetele prinse de produs, nu prezinta urme de purtare, nu sunt deteriorate) si vom face viramentul banilor in contul indicat de dumneavoastra in acest formular de retur, in maxim 14 zile calendaristice de cand produsul a ajuns la noi
 6. Va  vom fi recunoscători dacă produsul va fi în împachetat în ambalajul original Couture de Marie.
 7. Returnarea o faceti pe cont propriu iar costul de transportului initial (transportul comenzii) NU va fi rambursat. Nu ne trimiti colete „cu plata la livrare” – nu avem posibilități tehnice de a primi un astfel de colet.

Adresa retur: Bd. Dacia nr. 76, etaj 1, sector 2 , Bucuresti. (produsul returnat trebuie sa ajunga la noi in maxim 14 zile calendaristice de la primirea comenzii)

În cazul în care achiziționati un produs din showroom, conform legii nr. 449/2003, completata cu OUG nr. 140/2021 acesta NU poate fi returnat pentru a primi contravaloare lui, ci doar schimbat produsul cu un altul de cel puțin aceeasi valoare.

Schimb produs:
In cazul in care produsul comandat nu va place, este mic, respectiv mare sau aveti orice alta nemultumire si doriti sa il schimbati cu un alt produs de pe site, procedura este foarte simpla si comoda pentru dvs: completati acest formular, bifati optiunea schimb produs  iar noi va trimitem produsul nou, iar in momentul in care curierul ajunge la dvs, faceti schimb de produse. Unul din cele doua transporturi il achitam noi, unul dvs. (direct la curier, app 20 lei)

Multumim!

Dacă aveți probleme legate de o comandă, retur sau orice alta problema, care nu pare a putea fi rezolvata prin e-mail sau
cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu Claudia Ionita, claudia@couturedemarie.ro

 

  Numele si prenumele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon de contact (obligatoriu)

  Numarul comenzii pe care doriti sa o returnati (obligatoriu)

  Contul dvs IBAN (obligatoriu)

  Care sunt motivele pentru retur?

  Modalitate de retur: (obligatoriu)

  Returnare contravaloareSchimbare produs