Bulevardul Dacia nr.76, București, Sector 2

Let the magic of summer begin

Let the magic of summer begin
14 iunie 2017 Radu Raluca
event couture de marie

În prima lună de vară este momentul să ne pregătim pentru un sezon plin de culoare și evenimente de neuitat. Pentru noi cel mai important eveniment al lunii iunie are loc pe data de 20 atunci când alături de partenerii noștri de la Joyelry by Catalina Moraru și By CODRU deschidem larg porțile atelierului Couture de Marie. Te invităm să ne fii alături de noi și să întâmpinăm împreună zilele călduroase cu cele mai noi creații, o limonadă rece și o sesiune de shopping înainte de un concediu binemeritat.

magic of summer event

Nu uita că anul acesta este timpul să ieși din zona ta de confort și să fii în centrul atenției, să îți scoți atuurile în evidență și să te bucuri de soare. E timpul să fii Femme d’Or, iar Couture de Marie te poate ajuta să aduci mai multă culoare garderobei tale prin noua colecție lansată. Vino alături de noi în data de 20 iunie, începând cu ora 18:00, în strada Polonă, Nr. 49 și îți vom face cunoștință cu cele mai noi creații vestimentare de vara aceasta pe care le poți asorta de minune cu pantofii colorați de la Diane Marie Studio – Atelier de pantofi. Nu uităm nici de nelipsitele accesorii Joyelry by Catalina Moraru care îți vor completa ținuta de vacanță și nici de faptul că trebuie să avem grijă de pielea noastră în acest sezon, iar de asta se va ocupa By CODRU.

eveniment couture de marie 20 iunie 2017

Nu uita că fiecare zi este despre tine și nu merită să ratezi niciun moment care te va binedispune și care te va ajuta să te relaxezi așa cum îți place ție cel mai mult: prin shopping. Hai să lăsăm această pasiune să ne umple de magie și să ne încarce cu energie pentru întreaga vară. Let the magic of… summer begin!