Refresh & Renew. Reduceri de până la - 50%
Până la -50% REDUCERE la rochii și pardesie de primăvară! Comandă acum
Până la -50% REDUCERE la rochii și pardesie de primăvară! Comandă acum

Rochii de Mireasa la Comanda – 6 Avantaje pentru Tine

Rochii de Mireasa la Comanda – 6 Avantaje pentru Tine

Fiecare mireasă visează încă de mică să se simtă ca o prințesă în ziua nunții, iar una dintre condiții pentru realizarea acestui vis este rochia de mireasă. Rochia de mireasă este cea mai iubită ținută de către femeile din lumea întreagă, motiv pentru care majoritatea mireselor aleg rochii de mireasa la comanda. Acestea sunt cele care trebuie să aibă capacitatea de a atrage privirile tuturor și să ii ofere purtătoarei acea frumusețe la care visează de ani de zile.

Totuși, alegerea rochiei de mireasă poate fi dificilă chiar și pentru o viitoare mireasă care știe exact cum trebuie să arate în ziua nunții. Este o aventură care începe cu colecții de fotografii cu rochii frumoase, iar apoi continuă cu probe la magazinele de specialitate și vizite la târguri. Rochiile de mireasă din vitrine sau reviste fie nu ne satisfac gustul, nu au acea notă de originalitate pe care ne-o imaginăm, fie sunt de-a dreptul superbe, dar adesea prețul este de neatins…. Povestea se poate încheia cu happy-end, dar multe dintre noi nu reușim să găsim rochia de mireasă de vis.

Cea mai scurtă cale pentru a-ți transforma visul în realitate este o rochie de mireasă realizată la comandă. Croită perfect pe măsura ta, cu materialele și design-ul ales de tine, rochia de mireasă realizată la un atelier de croitorie va transpune viziunea ta în realitate. În plus, femeile care vor să poarte ceva unic, original în ziua nunții vor alege rochii de mireasa la comanda pentru mai multe avantaje.

  1. Unicitate

Toate miresele își doresc o rochie de mireasă unică și originală, care să le reprezinte și care să le ajute să construiască amintiri de neuitat. Acesta este momentul lor în care au cele mai multe motive să arate ca un manechin de pe marile podiumuri. Realizarea unor rochii de mireasa la comanda este soluția pentru a ieși din tipare și a-ți crea propria rochie de mireasă așa cum o dorești.

Principalul avantaj al unei rochii de mireasă la comandă este faptul ca este unică, este doar a ta. Cu imaginație și creativitate îți poți alege un model pe care să-l personalizezi conform stilului tău. Nu o să mai existe nici o altă rochie la fel, iar tu te vei simți foarte bine în ziua nunții tale.

  1. Personalizare

Unul din marile avantaje ale rochiilor custom-made este acela că îți poți pune amprenta propriului stil asupra lor. Imaginația ta este în acest caz, limita.

Personalizarea trebuie privită din două puncte de vedere. În primul rând aceste rochii de mireasa la comanda vor fi croite și cusute perfect pentru a se potrivi siluetei tale. Rochia va fi făcută exact pe dimensiunile tale și îți va scoate în evidență cele mai frumoase trăsături ascunzând acele mici defecte care te deranjează. Un designer va ști cum să facă umerii să pară mai mici, să ascundă șoldurile late, să facă bustul mai generos sau să creeze impresia de talie de viespe. Pe parcursul procesului de creație vor fi făcute toate ajustările necesare pentru a arăta impecabil și pentru a avea o rochie care să ți se potrivească până în cel mai mic detaliu.

Pe de altă parte, alegând să porți în ziua nunții rochii de mireasa la comanda, vei putea să le personalizezi 100%. Cu cât o rochie de mireasă are o amprentă mai vizibilă a purtătoarei, cu atât mai mare este satisfacția resimțită. Meriți să strălucești într-o zi atât de deosebită, iar aceste rochii de mireasa la comanda pot arăta ca în imaginația ta sau ca în pozele de referință. În plus, poți alege să ai anumite detalii pe care nu ai putea să le vezi la o rochie făcută în serie. Astfel, o mâneca mai lungă, un colț realizat într-un anumit mod, o floare masivă sau perle atent lucrate, pot să fie adăugate sau construite așa cum vrei.

  1. Calitate

Atunci când alegi să faci rochii de mireasă la comandă, vei putea să optezi pentru materialele dorite. Nu trebuie să faci nici un compromis. Realizarea rochiei la comandă îți permite să îți alegi materialul și să investești cât de mult dorești în realizarea acesteia. Ai posibilitatea să alegi singură modelul, tipul de croială, materialele auxiliare pe care le preferi. Specialiștii te vor ajuta să decizi ce fel de rochie poți construi cu anumite tipuri de materiale și vor avea grijă să facă recomandări fără a face un rabat prea mare la calitate în cazurile în care bugetul este redus.

  1. Timp câștigat

Se știe cât de mult timp poate lua găsirea unei rochii potrivite. Sute de magazine și târguri vizitate, zeci de rochii probate și ore pierdute într-o căutare care pare să nu aibă sfârșit. Având în vedere că organizarea unei nunți va necesita mult efort și angajare din partea tuturor, decizia de a alege rochii de mireasa la comanda te poate scăpa de multă alergătura și pierdere de timp. Astfel vei putea alege modelul visat și pe care îl vei putea personaliza cum dorești.

  1. Consultanță de la designer

Procesul realizării unor rochii de mireasa la comanda începe de la imaginea pe care tu o ai în mintea ta. Știi exact ce model de rochie de mireasă îți place, însă este posibil să nu fie cea mai fericită alegere pentru tine. Dacă ești mică de înălțime, o anumită rochie te poate face să pari chiar mai mică. Sau poate îți place foarte mult satinul, însă dacă vrei să ții ascunsă talia sau celulita de pe șolduri, nu vei putea face asta. Pornind de ideile tale, schițe sau fotografii, un consilier te va ajuta să ai rochia ta de vis, folosind anumite croieli, materiale și magii haute couture. Îți va oferi consiliere până la cel ma mic detaliu și te va ajuta să înțelegi cum poți optimiza, astfel încât rochia ta să aibă valoarea corectă.

  1. Economisești bani

Atunci când îți cauți rochia de mireasă visată, găsești diverse modele, prea lungi sau mai scurte, cu trenă, cu prea mult volum sau prea pe corp, dar mai ales, găsești diverse prețuri. Iar dacă ai ghinionul să te îndrăgostești de o rochie care costă mult peste bugetul tău, orice altă croială sau opțiune te va face nefericită.

Când optezi pentru rochii de mireasă la comandă, o echipă de profesioniști poate face estimări ale costurilor de realizare a rochiei, iar în functie de bugetul disponibil vor face recomandari, astfel încât, în ziua nunții să porți o rochie care să te facă să te simți deosebită.

Optează să porți în ziua nunții o rochie de mireasă unică creată pe comandă, pe care o poți creiona personal, o poți personaliza și îți vei pune amprenta în mod direct. Couture de Marie Custom Made este un serviciu exclusivist, custom made, care împinge limitele și standardele obișnuite ale designului, al modei și ale stilului pentru mirese și îți permite să iți creezi rochia de mireasă ideală, cu ajutorul și sfatul prietenos al designerul lor.

Share this post