Bulevardul Dacia nr.76, București, Sector 2

Ținute pline de culoare pentru petrecerea dintre ani

Ținute pline de culoare pentru petrecerea dintre ani
15 decembrie 2017 Radu Raluca
tinute colorate petrecere revelion

O vreme neobișnuit de caldă pentru această perioadă ne face să uităm puțin de faptul că urmează acea perioadă magică a Sărbătorilor de iarnă. Nu pentru mult timp, însă.. pentru că toată aglomerația iscată în goană după cadouri ne face să realizăm că avem nevoie de idei pentru o ținută plină de culoare pentru petrecerea dintre ani.

Oricât de dificil poate părea la prima vedere, dacă știți lucrurile esențiale pe care să mizați atunci când alegeți ținuta pentru petrecerea dintre ani, veți avea doar de câștigat. De exemplu, anul acesta se recomandă stilul clasic, cu cât mai puține bijuterii, iar culorile să fie alese în aşa fel încât să nu se concureze una pe alta.

  • Obține o combinație provocatoare – galben – negru – Dacă vrei să porți amprenta culorii Soarelui în ținuta ta la petrecerea dintre ani, încearcă o combinație procovatoare de galben – negru. Poartă o Rochie galbenă și completeaz-o cromatic cu accesorii de culoare neagră petru un look provocator.

combinatie provocatoare galben negru

  • Obține o combinație la modă – roșu – gri – O combinație la fel de reușită pentru petrecerea dintre ani și foarte la modă este roșu cu gri. Trebuie ținut cont însă de faptul că nu este recomandat ca ambele culori să fie pe aceeași piesă vestimentară. Poți opta pentru o Rochie de culoare roșie elegantă și sofisticată, punctată de accente gri.

combinatie la moda rosu gri

combinatie simpla stralucitoare gri negru

  • Obține o ținută versatilă și elegantă – catifeaua – Materialul vedetă al acestui sezon, catifeaua este una dintre alegerile cele mai de succes pentru petrecerea dintre ani. Acest material cu o strălucire delicată și prețioasă te va pune într-o lumină pozitivă și vei fi o încântare în ochii celorlalți. Pentru o apariție elegantă, poți combina un Top cu umeri goi din catifea cu o fustă sau o pereche de pantaloni care să îți scoată în evidență formele.

combinatie versatila eleganta catifea

Obține o combinație fresh – verde – alb – Atunci când îți dorești un look cât mai fresh la petrecerea de Revelion, optează pentru o Rochie verde asortată cu accesorii în nuanțe cu alb. Această combinație denotă o ținută relaxată și o stare generală de bine. Pornește de la un element general de impact – rochia verde – și accesorizează cu elemente de culoare albă. Această combinație transmite și o energie pozitivă asupra psihicului.

combinatie fresh verde alb

Încă mai ai timp să te gândești ce combinațiile de culori și texturi pentru petrecerea de Revelion îți sunt potrivite și cum poți alege varianta care să ți se potrivească cel mai bine.